Det kendte mærke Wesco - oprindeligt Westermann & Co fra 1867 - står for metalvarefremstilling  efter god, klassisk tankegang, og er en solid kombination af tysk kvalitet  og holdbarhed sammensat med eksklusivt amerikansk design og højteknologisk funktionalitet.

Wesco begyndte med introduktionen af "Ash Can" i 1920'erne, og efter 2. Verdenskrig introduceredes pedalspanden til køkkener. Det var ikke før Wescos administrende direktør, Egbert Naus, tilbragte en del tid i Texas i 1970'erne, at de mange innovative design, som de kendes i dag kom i produktion.

Naus' første idé til en ny spand var ganske enkelt en stor klap, indsat i et strømlinet metaldesign. Spandens navn kom naturligt af bogstaverne PUSH, som de valgte at præge på klappen og hermed var PUSHBOY en realitet. Den blev snart fulgt op af en lang række nye spande.

I dag sikrer Egbert Naus' visionære ledelse af Wesco, at omfattende serier af køkken- og affaldsspande stadig tilfredsstiller et bredt publikums ønsker for stil og funktionalitet.