ME130 Desinfektion 5L (2. stk.)

487,50  m/Moms
( 390,00  u/Moms )

Anvendes til rengøring og desinfektion af produktionsmaskiner, gulve, vægge og lofter. Løsner effektivt fedt, protein, sukker og lign. Det skumende produkt udgør et stabilt skum med god vedhæftningsevne og er derfor velegnet til rengøring af lodrette overflader og maskiner. Bør ikke anvendes på ubehandlet aluminium, let metallegeringer og ikke-alkalibestandige overflader.

Model/varenr.: 4708

ME130 Desinfektion 5L (2. stk.)

Størrelse: 5L
Mærke:ME130
Anvendelsesområde: Anvendes til rengøring og desinfektion af produktionsmaskiner, gulve, vægge og lofter. Løsner effektivt fedt, protein, sukker og lign. Det skumende produkt udgør et stabilt skum med god vedhæftningsevne og er derfor velegnet til rengøring af lodrette overflader og maskiner. Bør ikke anvendes på ubehandlet aluminium, let metallegeringer og ikke-alkalibestandige overflader.
Materiale: Desinfektionsskum
Indhold: Natriumhypochlorit, Natriumhydroxid, N,N-dimthyldecylaminN-oxid, Lauryl dimethylamin.
Certifikater:Fødevaregodkendt
Sikkerhedsforskrift: Der bør være adgang til rindende vand og øjenskyller. Brug beskyttelseshandsker og briller ved risiko for stænk
Håndtering: Opbevares forsvarligt, i originalemballage, tørt frostfrit, utilgængeligt for børn og ikke sammen med eller i nærheden af levnedsmidler, foderstoffer, lægemidler o.lign.
Advarsel: Alvorlig ætsningsfare. Udvikler giftig gas ved kontakt med syre