Fra: Abena

2 X Abena Skincare Mild vaskecreme t/hele kroppen m/parfume 5L

748,75  m/Moms
( 599,00  u/Moms )
  • Køb 3 eller flere til 623,75
    ( 499,00 )
    pr stk.
Mild vaskecreme m/effektive rengøringskomponenter for skånsom personlig hygiejne. Et plejende alternativ til den traditionelle vask med vand og sæbe. Smøres på huden og tørres bort med papir eller frottehåndklæde. Foretrækkes til vask af sengeliggende. Dette for at undgå sæberester på huden, der virker meget irriterende. Kan anvendes til spædbørn, inkontinente og immobile patienter. Giver lettere arbejdsrutiner idet det er hurtigere end at bruge vand og sæbe og sengetøjet bliver ikke vådt.
Model/varenr.: 6757
Bemærk kassen indeholder 2x5L!
Udførelse: t/hele kroppen m/parfume
Størrelse: 5L
Anvendelsesområde: Mild vaskecreme m/effektive rengøringskomponenter for skånsom personlig hygiejne. Et plejende alternativ til den traditionelle vask med vand og sæbe. Smøres på huden og tørres bort med papir eller frottehåndklæde. Foretrækkes til vask af sengeliggende. Dette for at undgå sæberester på huden, der virker meget irriterende. Kan anvendes til spædbørn, inkontinente og immobile patienter. Giver lettere arbejdsrutiner idet det er hurtigere end at bruge vand og sæbe og sengetøjet bliver ikke vådt.
Ingredienser: Ingrediens(Virkning): Aqua (fugt), Isopropyl Myristate(Olie), Glyceryl Stearate(Blødgørende), Propylene Glycol(binder), Sorbitol(binder), Cetearyl Alcohol(Konsistens), Xanthan Gum(fortykningsmiddel), Allantion(Hudplejende), Ascorbyl Palmitate(Antioxidant), Sodium Benzoate(Konservering), Possium Sorbate(Konservering), Parfum(Duft).
Testnorm: EU-Kosmetik forordningen
Holdbarhed åbnet: 1 år
Holdbarhed uåbnet: 3 år
Mærke: Abena Skincare
Tilhørende varer: 275401