Fra: Abena

6 x Abena skincare Mild vaskecreme t/hele kroppen, u/parfume, 500ml

298,75  m/Moms
( 239,00  u/Moms )
  • Køb 6 eller flere til 261,25
    ( 209,00 )
    pr stk.
Mild vaskecreme m/effektive rengøringskomponenter for skånsom personlig hygiejne. Et plejende alternativ til den traditionelle vask med vand og sæbe. Smøres på huden og tørres bort med papir eller frottehåndklæde. Foretrækkes til vask af sengeliggende. Dette for at undgå sæberester på huden, der virker meget irriterende. Kan anvendes til spædbørn, inkontinente og immobile patienter. Giver lettere arbejdsrutiner idet det er hurtigere end at bruge vand og sæbe og sengetøjet bliver ikke vådt.
Model/varenr.: 6964

Bemærk kassen indeholder 6x500ml!

Udførelse: t/hele kroppen, u/parfume,
Størrelse: 500ml
Anvendelsesområde: Mild vaskecreme m/effektive rengøringskomponenter for skånsom personlig hygiejne. Et plejende alternativ til den traditionelle vask med vand og sæbe. Smøres på huden og tørres bort med papir eller frottehåndklæde. Foretrækkes til vask af sengeliggende. Dette for at undgå sæberester på huden, der virker meget irriterende. Kan anvendes til spædbørn, inkontinente og immobile patienter. Giver lettere arbejdsrutiner idet det er hurtigere end at bruge vand og sæbe og sengetøjet bliver ikke vådt.
Ingredienser: Ingredienser(virkning): Aqua(fugt), Isopropyl Myristate(blødgører), Stearic acid(konsistens), Allantoin(hudplejende), Propylene Glycol(fugtighedsbevarende), Palmitic Acid(Emulgator), Cetearyl Alcohol(Konsistens), Ceteareth-20(Emulgator), Carbomer(stabiliserer viskositeten), Sodium Hydroxide(PH), Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid(Konserverer).
Kvalitet: pH 5,5
Testnorm: EU-Kosmetik forordningen
Certifikat: Astma-Allergi Danmark, Svanemærket
Sikkerhedsforskrift: Produktet må kun benyttes udvendigt på kroppen, undgå kontakt med øjnene
Håndtering: Må ikke udsættes for hårde stød, da plastikken så kan gå i stykker
Holdbarhed åbnet: 12 måneder
Holdbarhed uåbnet: 30 måneder
Mærke: Abena skincare